۲۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۵

تدوین راهبرد اساسی در پرورش آرتمیا از سوی وزارت جهاد کشاورزی

تدوین راهبرد اساسی در پرورش آرتمیا از سوی وزارت جهاد کشاورزی

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر سازمانهای همیاری بین‌المللی وزارت جهاد کشاورزی گفت: وزارت جهاد کشاورزی راهبردی اساسی در راستای تکثیر و پرورش آرتمیا در پیش گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جانعلی بهزادی ‌نسب ظهر یکشنبه دراولین سمپوزیوم و کارگاه بین‌المللی دو روزه آرتمیا، با بیان اینکه دولت نهم توانسته برنامه‌های مربوط به آبزی ‌پروری را به خوبی مدیریت کند، اظهارداشت: توسعه زیرساخت‌ها، اهتمام به تحقیقات کاربردی، توسعه زیرساختها، اهتمام به تحقیقات کاربردی و رسیدن به تولید پایدار محورهای اساسی راهبردی وزارت در دولت دهم است.

وی با اشاره به اینکه رسیدن به راهبردهای مورد نظر وزارت جهاد کشاورزی نیاز به همکاری بین‌المللی بین کشورهای منطقه دارد، گفت: در دستیابی به آخرین علوم و تکنولوژی امیدوارم این سمپوزیوم سبب اثرگذاری در عرصه آبزی‌پروری کشور دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: در این میان امور مربوط به آموزش و ترویج برای رسیدن به کاربرد دانش در راستای اهداف بخش آبزی پروری ضروری است و برای اینکه به اهداف خود در این بخش دست یابیم باید مجهز به آخرین فن‌آوری‌ها باشیم.

بهزادی نسب، استفاده از تجارب سایر کشورها در بخشهای کشاورزی و به خصوص آبزیان را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: می توان با بومی کردن تحقیقات، متناسب با فرهنگ و شرایط خاص اقلیمی و جغرافیایی کشورها زمینه تجاری کردن صنعت آبزی پروری را فراهم کرد.

وی از آمادگی این وزارتخانه برای ارائه تجربیات کشورمان در بخش آبزی پروری به سایر کشورهای منطقه نیز خبر داد و افزود: در سالهای اخیر در بخش صنعت آبزی پروری در کشور کارهای تحقیقاتی گسترده ای انجام شده است که به نتایج قابل قبولی نیز دست یافته ایم.

کارگاه آموزشی بین المللی آرتمیا به مدت دو روز با هدف ارائه آخرین یافته های علمی در خصوص آرتمیا در سطح جهان، یافت زیستگاه های جدید آرتمیا، تبادل نظر فی مابین متخصصان داخلی و خارجی، بررسی آخرین وضعیت دریاچه ارومیه برگزار می شود.

کد خبر 999624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha